onsdag, 25 mai 2022 10:48

Nå er våre to 3er-baner på plass på Holemoen. De første kampene ble spilt i går, tirsdag, og det var veldig gøy.

Til dere som har bidratt med dugnadstimer - TUSEN TAKK. IL Moingen er veldig takknemlig for den jobben dere har gjort.
Vi vil også rette en takk til våre sponsorer som har gjort dette mulig.

onsdag, 08 september 2021 20:56

Vi skal klargjøre for legging av kunstgress på to 3er-baner på Holemoen. Dette skal foregå tirsdag 14. september fra kl. 17.30.
Ta gjerne med river, krafser, rettholt, hoppetusse, trillebår om du har noe av dette.
Det er kort varsel, men vi håper noen får til å bidra med jobben.  Vi fortsetter onsdag 15. om vi ikke blir ferdige.

torsdag, 29 april 2021 09:12

Det blir rakedugnad for de voksne på Holemoen førstkommende søndag, 2 mai, fra kl. 12.00 - 14.00.
Ta med rive. Det blir ingen bevertning så vannflaske er også lurt.

VELKOMMEN!

Hilsen fotballgruppa.

 

søndag, 08 november 2020 13:46

Da noen av våre spillere på G15 er berørt av korona-utbruddet på NMU, velger vi å stanse all aktivitet i regi IL Moingen ut november måned.
Dette gjelder fotball, håndball, allidrett og annen aktivitet som organiseres av klubben.

søndag, 26 april 2020 21:25

IL Moingen starter nå opp igjen med organisert trening på Holemoen. All aktivitet på banen skal foregå innenfor de til enhver tid gjeldende regler og retningslinjer gitt av myndigheter, forbund og klubb. Det er forventet at alle trenere og lagledere har satt seg inn i disse før man setter i gang med aktivitet. Trener/lagleder skal også ha oversikt over hvem som har vært på trening.

 

Lagene må sørge for at både oppmøte og avslutning av øktene gjøres innenfor reglene om avstander. Dette er den delen av treningsøkta som det er størst risiko for at man kommer for nær hverandre. Laget som avslutter en økt skal raskest mulig komme seg av banen og forlate området. Det laget som skal begynne en økt har ansvar for å gjennomføre oppmøte og venting i henhold til reglene om avstand. 

Alle økter er selvfølgelig helt frivillig, det skal ikke ha noen konsekvens om man ikke ønsker å delta.

 

Man får ikke delta på trening dersom man er syk eller har symptomer som sår hals, hoste, rennende nese, feber etc. Man kan heller ikke delta på trening dersom man er smittet av korona eller sitter i karantene.

 

De som ikke klarer å forholde seg til regler og beskjeder fra trener, lagleder eller andre voksne kan heller ikke delta på trening. Foresatte vil da bli kontaktet.

 

Klubbhuset er stengt. Dette betyr at toalettbesøk må gjøres før man kommer på trening og at vannflaska må fylles hjemme. 

 

Dersom du ønsker å bruke Holemoen idrettsplass på fritiden er du velkommen til det, men regler og retningslinjer gitt av myndigheter, forbund og klubb skal følges. For å bidra til dette er det fra klubbens side ønskelig at det også er en voksen med på fritiden.


Fotballens-koronavettregler

fredag, 27 mars 2020 18:31

Banen på Holemoen er stengt for all aktivitet inntil videre. Håper korona-situasjonen har bedret seg etter påske og at vi kan sette igang med masse aktivitet på gressmatta vår da

I mellomtiden - vask hendene godt, ta vare på hverandre og som Ola Halvorsen (aka Herman Flesvig) sier: Sammen har vi store hjerter